Brogaarden +45 64 40 17 00 – Bymose Hegn +45 48 79 84 00 – Pindstrup Centret +45 86 39 61 11

Fester og selskaber på Brogaarden

Fest i hyggelige og naturskønne omgivelser

Store grønne områder og plads til leg

Brogaarden har igennem årene lagt lokaler til mange fester og festlige arrangementer. Både vores restauranter og mødelokaler kan omdannes til smukke festlokaler med den helt rigtige feststemning til dagen.

Udover vores mange indendørs muligheder og faciliteter til festlige lejligheder, er vores udendørsarealer et hit blandt vores gæster, ikke mindst blandt børnene. De store grønne områder og den store græsplæne omkring centret giver plads til leg og aktiviteter af enhver art.

Festligheder på Brogaarden er for alle, både familier, virksomheder, organisationer og andre fællesskaber. Det kan være klassiske fester som konfirmation, bryllup og fødselsdage, men vi oplever også en stigende efterspørgsel på festlokaler til firmafester, julefrokoster og personalefester.

Restaurantchefen giver gode forslag

En fest på Brogaarden arrangeres i tæt samarbejde med vores dygtige restaurantchef. Vores restaurantchef lytter til jeres ønsker for dagen og kommer med forslag til både mad og drikkevarer.

Brogaarden har et fantastisk køkken, der byder på lækre retter lavet af årstidens råvarer og med mad lavet fra bunden. Fisk og grøntsager hentes ved lokale leverandører i Middelfart, og der anvendes i videst muligt omfang danske frugter og grøntsager.

Bagværk, herunder brød og kager, laves fra bunden og er ikke bake-off. På kagebordet har vi passion for både moderne kager og klassiske ”gammeldags” kager, som vi alle kender, fx drømmekage, chokoladekage, mazarinkage og æblekage.

Vores vinkort er bredt og varieret og kan udvides med andre vine efter jeres ønske. Vi serverer vin fra forskellige lande og distrikter, også økologisk vin. Velkomstdrink, sodavand, øl og andre drikkevarer serveres efter aftale.

Læs mere om mad og drikke på siden vores køkken.

Festlokaler til ethvert formål

Brogaarden har tre restauranter med hver sin størrelse. Den største restaurant har plads til 140 gæster. Vores mødelokaler, som vi kalder flexlokaler, kan også omdannes til hyggelige festlokaler med dæmpet belysning og levende stearinlys på bordene.

Læs mere om vores restauranter.

Fest med overnatning

Som noget helt unikt tilbyder Brogaarden overnatning til faste lave priser i forbindelse med en fest, og det er inklusiv morgenmad.

Vi tilbyder

Dobbeltværelser: 250,- kr. pr. person inkl. morgenmad.

Enkeltværelser: 350,- kr. pr. person inkl. morgenmad.

Kontakt Brogaarden

Ring til os på +45 6440 1700