Gæsterne udtaler…

Pindstrup Fonden anmeldelser

Udtalelser fra vores gæster

Alle medarbejdere på Pindstrup Centret yder gæsterne den ypperste service. Alt – ude, som inde – fremstår velholdt. Pindstrup Centret er såvel børne- som handicapvenligt med gode værelser, og der er pinligt rent overalt. Forplejningen er som på en Michelin-restaurant. Pindstrup Centret kan ubetinget anbefales. Det er en god oplevelse, som man ikke må snyde sig selv for.

Karl Døssing - Gæst på Pindstrup Centret

Ingen grund til at klage. Fantastisk service. Rent og pænt ”højt til loftet”. Masser af plads, rigtig skøn natur, hvor man kommer helt ned i gear. Det er ikke sidste gang. Legepladser, udeområder, shelters og svævebane m.m.

Ella Tygesen - Gæst på Pindstrup Centret

Vi holdt et europæisk ungdomsarrangement på Pindstrup Centret i foreningen for medfødt knogleskørhed, og vi har været SÅ glade for samarbejdet og stedet. Vi havde ikke kunne forestille os et bedre sted at være. Det er de perfekte rammer for hyggeligt samvær og gode adgangsforhold, når man kommer i kørestol.

Marie Holm Laursen - Gæst på Pindstrup Centret

Alt der er bare så skønt ♥️

Bente Rønnebæk Larsen Nordam - Gæst på Pindstrup Centret

Et fantastisk skønt sted at holde sine fester. Både faciliteter inde og ude, og ikke mindst den lækre mad stedets køkkenpersonale laver og serverer. Det hele bundet sammen af et fantastisk skønt og venligt personale. Der er gode og billige muligheder for overnatning. Vi har holdt runde fødselsdage og nu Guldbryllup på Pindstrup Centret, og vi er så 110 % godt tilfreds.

Ove Buus Pedersen - Gæst på Pindstrup Centret

Vi har lige holdt sølvbryllupsfest, og stedet passede perfekt. God plads, rum til både at dække op til kaffe og andet rum til festmiddagen. Fint køkken, hvor vi lavede maden til 37 personer. Dejligt at gæsterne havde mulighed for at overnatte til en meget rimelig pris. Stor anbefaling herfra.

Lene Thorsager - Gæst på Pindstrup Centret

Vi har lige afholdt Landsudstilling for kaniner i Ryomgård og valgte Pindstrup Centret som overnatningssted for vores ca. 100 gæster. Det fungerede perfekt med lokaler til møder og sociale aktiviteter. Vi afholdt vores festmiddag med 120 gæster i spisesalen. Alt fungerede perfekt. Vi vil give Pindstrup Centret vores bedste anbefaling

Jens Peter Mogensen - Gæst på Pindstrup Centret

Vi har afholdt mange arrangementer på Brogaarden, og hver gang vi kommer, føler vi det som at komme hjem. Vi bliver taget imod med åbne arme, og alle medarbejdere gør deres bedste for at kursusdeltagerne får en god oplevelse.

Kursusleder - Gæst på Brogaarden

Som kursusleder kan man slappe af og være tilstede med deltagerne, da jeg ved, at alt det praktiske, bliver der taget hånd om.

Kursusleder - Gæst på Brogaarden
  • 1
  • 2