Brogaarden +45 6440 1700 – Bymose Hegn +45 4879 8400 – Pindstrup Centret +45 8639 6111

Lejrskole på Pindstup Centret

Spejderhytte

Lej vores spejderhytte med stort køkken og plads til 35 personer

Shelterplads

Benyt vores shelterplads med 3 shelters og plads til 8 personer i hver shelter

Teltplads

Slå telte op på vores store grønne område – medbring selv eller lej hos os

Ophold i spejderhytte

Det er muligt at leje Pindstrup Centrets spejderhytte. Her er et stort opholdsrum til 35 personer, 2 toilet- og baderum (drenge/piger), 4 toiletter, 2 soverum med 6 sengepladser i hver. Det er muligt at låne ekstra madrasser, der kan lægges på gulvet. Spejderhytten har et stort køkken med industriopvaskemaskine- og ovn, et almindeligt komfur med ovn, køle- og fryseskab samt en vaskemaskine.

Ophold på shelterplads

På Pindstrup Centret ligger en shelterplads, som er lavet i samarbejde Syddjurs Kommune, Norddjurs Kommune og Friluftsrådet, og som er til offentlig brug og derfor ikke kan forhåndsbookes. Shelterpladsen er helt gratis at benytte. Der er 3 shelters med plads til 8 personer i hvert shelter, bålhytte, udendørs bålsted og handicapvenlig toilet.

Ophold i telte

I er velkommen til at slå telte op på det store græsområde foran spejderhytten. I kan enten selv medbringe telte eller leje telte hos Pindstrup Centret. Vi har flere forskellige teltvarianter; Lavo til 8 personer, 3 Nordisk Nando Tipi telte til 8-10 personer, 5 Ydun 5.5 m2 Organic telte til 4 personer og 6 Gule spejdertelte med oversejl til 4-6 personer.

Ophold og lejrskole på Pindstrup Centret

Lejrskoler med plads til aktiviteter

På Pindstrup Centret byder vi gerne lejrskoler velkommen. Det kan f.eks. være en klasse, flere klasser, en ungdomsskole eller en spejderlejr. Hos os er der mange muligheder, så I kan få et ophold, der passer lige til jeres ønsker og økonomi.

Pindstrup Centret ligger lige midt i naturen på Djursland. Der er meget at lave på stedet, og centret ligger meget centralt i forhold til udflugter og oplevelser på Djursland. Vi hjælper meget gerne med idéer og planlægning.

Pindstrup Centret ligger ved Banestien, som er en del af Kulturringen, 540 km cykelrute i Østjylland. Det er derfor oplagt at tage på en god cykeltur rundt på Djursland.

På Pindstrup Centrets 20 tønder land er der masser af plads og aktivitetsmuligheder, bl.a.:

  • Grønne områder
  • Fodboldmål
  • Basketball mål
  • Legeplads
  • Gynger
  • Svævebane
  • Mini tarzanbane
  • Mooncars og shelterplads.
Vær opmærksom på!

Én gratis skolerejse med DSB om året

Viste I, at elever og lærere fra en uddannelse, der er omfattet af Undervisningsministeriets bekendtgørelse om fri befordring, én gang i løbet af hvert skoleår kan få en frirejse med toget og visse færgeruter. Læs mere om DSB frirejse

Smuk natur og spændende seværdigheder

Cykelture på Djursland

Pindstrup Centret ligger lige ved Banestien, som er en del af Kulturringen med 540 km cykelrute i Østjylland. Det er derfor oplagt at tage på en god cykeltur rundt på Djursland.