Brogaarden +45 64 40 17 00 – Bymose Hegn +45 48 79 84 00 – Pindstrup Centret +45 86 39 61 11

Hotelværelser på Bymose Hegn

Hold din ferie i skønne Nordsjælland

Hos os har vi masser af plads, natur lige uden for døren og kort afstand til Nordsjællands attraktioner. Du kan være på Tisvildeleje Strand inden for 15 minutter, eller du kan tage til Fredensborg, Helsingør eller Hillerød og besøge de historiske slotte.

Du kan slutte dagen af med en lækker middag i restauranten. Er det godt vejr, er køkkenet flyttet udenfor, og du kan få en lækker grillmenu med dejligt tilbehør, og vi serverer gerne maden på terrassen. Her kan du også sidde og nyde en kold is eller et glas vin. I kælderen holder vi baren åben, og du kan tage et spil billard.

De naturglade skal heller ikke bevæge sig langt. Bymose Hegn ligger med Nationalpark Kongernes Nordsjælland lige uden for døren, og det betyder at den nærmeste omegn byder på varieret natur. I Gribskov kan du fx besøge Parforcejagtlandskabet, som er på Unescos Verdensarvsliste. På Bymose Hegn kan vi tilbyde det hele; strand, skov, Kronborg, Tisvilde, Dyrehaven og byliv. Det hele inden for kort afstand.

Læs mere her om Oplevelser i Nordsjælland

Få et enkeltværelse eller plads til hele familien

Bymose Hegn Hotel & Konferencecenter har 112 lyse og velindrettede værelser samt én suite. Der findes tripleværelser, familieværelser med plads til 4 personer, og der er altid mulighed for ekstra opredning til børn og unge op til 16 år.

Morgenbrød bagt med kærlighed

Hver morgen serverer vi nybagte boller til din morgenmad. Hver eneste dag bager kokken brød og kager, der fylder hele huset med søde tanker. Morgenbuffeten er spækket med god energi til at starte dagen på. På Bymose Hegns hotel er morgenmaden altid med i værelsesprisen ”Vi bager med kærlighed”.

Bymose Hegn – en del af noget større

Det giver mening at bo på Bymose Hegn, som er en del af Pindstrup Fonden. Bymose Hegns gæster er med til at støtte Fondens arbejde med at fremme fællesskabet mellem børn og voksne med og uden handicap. Læs mere om Fondens formål