Brogaarden +45 6440 1700 – Bymose Hegn +45 4879 8400 – Pindstrup Centret +45 8639 6111

Værelser på Pindstrup Centret

Skøn ferie med masser af muligheder på Djursland

Ferie på Djursland er et slaraffenland for oplevelser med familie og venner. Udover en smuk natur byder Djursland på et hav af spændende oplevelser og attraktioner. I kan besøge attraktioner som Fregatten Jylland, Kattegatcentret eller Glasmuseet Ebeltoft, eller måske en af de helt store attraktioner for børnefamilien, Djurs Sommerland. Djursland byder også på lækre strande og flotte naturområder til vandring og cykling.

Dejlige værelser med gratis wifi og mulighed for ekstra opredning

Værelser på Pindstrup Centret kan redes op til kursusovernatning eller til en familieweekend med en forening. Vi reder også gerne op til festens gæster, så de ikke skal køre hjem. Vi har i alt 42 værelser, som kan stå klar til 126 sengepladser.

Værelser Center II

Overnat på et af vores 24 værelser, som alle kan bookes med ekstra opredning. Dejlige værelser med eget bad og toilet, samt lille bord med stol, kuffertbænk og bøjler. Gratis wifi og tv på alle værelser. Det er muligt at leje vores værelser til overnatning, hvis man fx er til en fest på Pindstrup Centret eller andet.

Bohuse

Vi har 3 Bohuse alle med 6 værelser. Hvert Bohus har et fællesrum med tekøkken, bord og stole samt en kæmpe sofa. Der er plads til 2-5 personer. Der er 26 sengepladser i hvert hus, og alle værelser er med eget bad og toilet. Værelserne kan bruges som enkeltværelser, dobbeltværelser eller til familieværelser. Der er handicapvenlige værelser til rådighed og gratis wifi på alle værelser. Det er muligt at leje vores Bohuse til overnatning, hvis man fx er til en fest på Pindstrup Centret.

Pindstrup Centret – en del af noget større

Det giver mening at bo på Pindstrup Centret, som er en del af Pindstrup Fonden. Pindstrup Centrets gæster er med til at støtte Fondens arbejde med at fremme fællesskabet mellem børn og voksne med og uden handicap. Læs mere om Fondens formål