Brogaarden +45 64 40 17 00 – Bymose Hegn +45 48 79 84 00 – Pindstrup Centret +45 86 39 61 11

Weekendkursus

En weekend med masser af aktiviteter og godt fællesskab

Weekendkurser og -konferencer giver tid til fordybelse

Weekendkurser og -konferencer starter med en personlig velkomst og indkvartering, typisk fredag eftermiddag eller lørdag morgen, og slutter søndag eftermiddag med kaffe og hjemmebagt kage. I løbet af weekenden er der rig mulighed for at arrangere aktiviteter og udflugter, noget vi meget gerne er behjælpelige med.

Weekendkurser og -konferencer skiller sig ofte lidt ud fra hverdagens møder, kurser og konferencer ved at være en større gruppe gæster med en fælles interesse og tilknytning og med mulighed for booking af hele centret. Samtidig benyttes kurser og konferencer over weekenden ofte af familier med børn og unge, der har funktionsnedsættelser og særlige behov. Brogaarden er handicapvenlig ud i alle kroge, og Brohuset rummer 14 familieværelser med moderne handicapvenlige faciliteter på værelserne, i badeværelserne og fællesarealerne, der også byder på køkken- og kursusfaciliteter, hyggelige ildsteder og direkte adgang til store grønne områder.

Vores centre oplever en stigende interesse for weekendkurser og -konferencer fra grupper med et almenvelgørende eller andet almennyttigt formål. Det kan være offentlige institutioner, foreninger, selskaber og stiftelser herunder kan nævnes handicap- og patientforeninger med særlige behov, slægtsforskningsgrupper, strikkeklubber, politiske partier og patientforeninger.

Udflugter og aktiviteter for børn og voksne

Når offentlige institutioner, foreninger og grupper mødes en hel weekend bliver der tid til hygge, snak og grin. Flere af vores weekendkursister foretrækker en lille udflugt i løbet af lørdagen. Vi har beskrevet flere spændende udflugtsmål på følgende sider Oplevelser i Nordsjælland, Oplevelser i Middelfart og Oplevelser på Djursland

På vores centre findes også et hav af aktiviteter, som frit kan benyttes, eller der kan arrangeres hjælp fra eksterne til særlige aktiviteter. I Brogaardens kælder er der f.eks. fri adgang til billard, bordfodbold, bordtennis, rafle og en masse andre spil. Om sommeren er der på vores store grønne områder mulighed for at løbe om kap, spille rundbold, fodbold, stikbold eller kongespil. Kun fantasien sætter grænser for aktiviteterne. Vi har bålsteder til snobrød, dej kan bestilles i køkkenet, så sang og hygge omkring bålet er også en mulighed. Det er også muligt at leje Brogaardens hoppeborg.

På weekendkurser og -konferencer oplever vi ofte, at eksterne fagpersoner inviteres til at afholde et foredrag eller en workshop f.eks. en diætist eller en psykolog. Det kan også være mere festlige indslag som en musiker eller en danseinstruktør. Vi hjælper gerne med forslag til eksterne fagpersoner.

Vores selvbetjeningsmoduler rundt omkring i centret bliver fyldt op efter aftale, så kursisterne selv kan forsyne sig med vin, øl, vand eller forudbestille chokolade og chips.

Weekendpakker er ”all inklusive ”

Weekendkurser og -konferencer er inklusive mad og drikke i løbet af weekenden herunder forfriskning ved ankomsten og kaffe/the med hjemmebagt kage ved afgangen om søndagen. Mødelokaler med moderne AV-udstyr kan benyttes efter aftale, og der er gratis adgang til trådløst internet i hele centret samt fri kaffe og frisk vand under hele kurset.

Grundpakken for weekendophold varierer efter, om kurset/konferencen starter fredag eller lørdag. Nedenfor er grundpakken beskrevet med start fredag eftermiddag kl. 15.00. Alle weekendophold planlægges og aftales individuelt, og vi tager hensyn til særlige ønsker som specialkost og alkoholfri weekend.

Weekendkursus grundpakke

Weekendkursus – og konference grundpakke:

 • Fredag– velkomst og indkvartering
 • 2-retters aftenmenu af årstidens råvarer.
 • Aftenkaffe/the med småkager

 

 • Lørdag– morgenbuffet m/kaffe og the
 • Årstidens frokostbuffet, oste mm. inkl. 1 vand/øl
 • Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage
 • 2-retters aftenmenu af årstidens råvarer
 • Aftenkaffe/the med småkager

 

 • Søndag– morgenbuffet m/kaffe og the
 • Årstidens frokostbuffet, oste mm. inkl. 1 vand/øl
 • Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage
 • Frisk frugt og isvand på buffet under hele kurset
 • 2 x overnatninger


Lokaler ved weekendkurser og -konferencer

 • Plenumlokaler efter aftale smart TV, whiteboard, flipover mm.
 • Grupperum efter aftale
 • Gratis adgang til trådløst internet i hele centret
 • Blok og kuglepen til alle deltagere
 • Ekstra mødeartikler i alle mødelokaler f.eks. tusch, clips, hulemaskine mm.
 • Receptionen er velassorteret, så kig endelig forbi efter lige det, du mangler.

Vores centre har flere plenumlokaler og et større antal grupperum. Mødefaciliteter aftales ved booking af mødet. Læs mere om kapacitet og faciliteter på vores 3 centre.

Alle vores centre ligger i naturskønne områder og byder på en masse spændende aktiviteter omkring centrene. Vi er gerne behjælpelige med at arrangere fælles aktiviteter og udflugter.