Brogaarden beliggenhed

Brogaarden – Unik beliggenhed med kig til Lillebælt

Tæt ved skov, strand og vand

Brogaarden har en unik placering i Strib, Middelfart, med en smuk udsigt til Staurby skov og et kig til Lillebæltsbroen. Naturen er imponerende, og fra vores center er der direkte adgang til store grønne områder og nem adgang til vand, strand og skov.

Der er fri parkering for både biler og busser ved Brogaarden.

Kørselsvejledning
Efter afkørsel fra motorvejen, kører du imod Strib og til venstre af Strib Landevej. Ved Rema 1000 drejer du til højre og følger vejen til næste kryds. Her drejer du igen til højre ind på Abelonelundvej og kører ca. 200 m – og du er ankommet.

Find en uddybende rutebeskrivelse til Brogaarden på GoogleMaps.

Nye muligheder i Staurby Skov

En helt særlig aktivitet er undervejs i udviklingen af Staurby Skov til glæde for alle os på Brogaarden. Middelfart kommune har gennem flere år arbejdet på at gøre Staurby Skov mere attraktiv for kommunens borgerne og besøgende ved at anlægge vandrestier, cykelruter, hundeskov og meget mere. Næste del af udviklingsplanen byder på en sti fra Brogaarden og direkte ind i skoven. Det åbner op for muligheden for at afholde møder og kurser i naturen.

Middelfart byder i det hele taget på en lang række spændende og unikke seværdigheder og attraktioner. Vi har beskrevet nogle af de mest besøgte attraktioner i kommunen på siden Middelfart oplevelser.