Kursus med overnatning

Kurser med overnatning og plads til sociale aktiviteter

Kursus med overnatning (9-9)

Et kursus med overnatning, også kaldet et standardkursus, 9-9 møde og kursusdøgn, svarer til et dagsmøde inklusive aftensmad på dag 1, overnatning og morgenmad på dag 2.

Kurser med overnatning starter ligesom et dagsmøde kl. 9.00 med velkomst og morgenforfriskning og afsluttes næste dag kl. 9.00, deraf betegnelsen 9-9 møder. Kursusdøgn er for såvel små som store grupper og kan planlægges helt efter ønsker og behov. Vi er gerne behjælpelige med at arrangere aktiviteter og udflugter om dagen og om aftenen.

Kursus med overnatning er en af de mest populære kursusformer på vores center, måske fordi der er tid til socialisering om aftenen. Kursisterne får et afbræk fra hverdagen, når de både overnatter og spiser morgenmad sammen. Flere af vores faste gæster booker kursusdøgn som en form for bonus eller medarbejderpleje. Kursusdøgn er særdeles velegnet til teambuilding, salgsmøder, strategimøder, budgetforhandlinger, produktpræsentationer, workshops og undervisningsforløb af enhver karakter.

9-9 møder giver plads til sociale aktiviteter

Ved at udvide et dagsmøde med aftensmad, aftenaktiviteter og overnatning bliver der tid og overskud til at fokusere på det sociale aspekt. Kursisterne får mere tid til at snakke sammen, kan lære hinanden bedre at kende og grine sammen over en vand eller et glas vin på terrassen eller foran kaminen, alt afhængig af årstiden. Ved teambuilding kan aftenaktiviteterne faktisk være afgørende for at opnå den ønskede teamspirit i løbet af kurset.

Vi tilbyder en lang række aktiviteter på vores center. Aktiviteter, som under et kursusdøgn kan tænkes ind i løbet af dagen og om aftenen. I vores kælder på Brogaarden er der f.eks. adgang til billard, bordfodbold, bordtennis, rafle og andre spil. Om sommeren er vores grønne områder til fri afbenyttelse, og der er møbler på terrassen. I de mørke og koldere tider er der mulighed for at hygge sig foran pejsen og sang rundt om klaveret.

Mange slutter også dagen af med vores berømte tapas eller anden natmad efter aftale med køkkenet.

Kursusdøgn planlægges efter jeres behov og ønsker

Kursus med overnatning er inklusive mad og drikke i løbet af dagen og aftenen på dag 1 og morgenmad på dag 2, lokaler efter aftale med moderne AV-udstyr, gratis adgang til trådløst internet i hele centert og fri kaffe og frisk vand under hele kurset.

Grundpakken for 9-9 møder er den mest anvendte, men alle kurser planlægges efter jeres ønsker og behov. Det kan være et ønske om input til sjove lege eller en udflugt i løbet af dagen, specialkost, et glas vin til aftenhyggen eller sangbøger til aftenunderholdningen. Vi kommer med idéer og sparrer med jer, så jeres kursusdøgn bliver lige præcis, som I drømmer om.

Kursus med overnatning grundpakke og lokaler

Kursus med overnatning grundpakke:

 • Velkomst i forhallen
 • Ankomst med kaffe/the, hjemmebagt brød, ost, pålæg og marmelade
 • Kaffe/the, frisk frugt og isvand på buffet under hele kurset
 • Formiddagsservering
 • Årstidens frokostbuffet, salater, oste m.m.
 • Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage
 • 2 retters aftenmenu af årstidens råvarer
 • Aftenkaffe
 • 1 x overnatning
 • Morgenbuffet på dag 2


Lokaler ved kursusdøgn

 • 1 plenumlokale efter antal med 85” Smart TV/projektor, whiteboard, flipover mm.
 • 1 grupperum pr. 20 deltagere
 • Gratis adgang til trådløst internet i hele centret
 • Blok og kuglepen til alle deltagere
 • Ekstra mødeartikler i alle mødelokaler f.eks. tusch, clips, hulemaskine mm.

Brogaarden har flere plenumlokaler og et større antal grupperum. Mødefaciliteter aftales ved booking af mødet. Læs mere om kapacitet og faciliteter på Brogaarden.

Brogaarden ligger i et naturskønt område, der byder på en masse spændende aktiviteter omkring centret. Vi er gerne behjælpelige med at arrangere fælles aktiviteter og udflugter.