Oplevelser i Middelfart

Oplevelser tæt på Brogaarden

Middelfart er en aktiv by med mange spændende aktiviteter og seværdigheder for alle aldre. En attraktion, eller måske nærmere aktivitet, som vi er særligt glade for at præsentere, er Staurby Skov i Middelfart. Her er gang i en spændende udvikling af skovens arealer, som grænser lige op til Brogaardens grønne områder. Der etableres en sti direkte fra Brogaarden til Staurby Skov, og det giver vores gæster en unik mulighed for at benytte skovens faciliteter og afholde møder, netværk og teambuilding i skoven.

Andre seværdige attraktioner og udflugtsmål i Middelfart er; Bridgewalking, Hvalsafari, Clay keramikmuseum og Naturparken Hindsgavl Dyrehave.

Oplevelser i Middelfart

Oplevelser i Middelfart

Staurby Skov er de seneste år blevet beriget med forskellige aktivitetsmuligheder bl.a. en hundeskov, mountainbikespor og ridespor. Der er fortsat mange spændende planer for skoven, som giver nye muligheder, og for vores gæster på Brogaarden herunder en sti direkte fra Brogaarden til skoven.

Brigdewalking på den gamle Lillebæltsbro er blevet en af de helt store attraktioner i Middelfart. Folk kommer fra nær og fjern for at få en unik oplevelse med en gåtur 60 meter over vandet og 20 meter over vejen og jernbaneskinnerne. På den guidede tur kan du nyde udsigten over Lillebælt, Fyn og Jylland.

Mange af vores gæster på Brogaarden har haft Bridgewalking som et udflugtsmål i løbet af et kursus eller en konference.

Lillebælt siges at være et af de mest hvalrige farvande i verden. På hvalsafarien, som er populær blandt både børn og voksne, er der rig mulighed for at se verdens mindste hval, marsvinet. Alle ombord på skibet bliver optaget af at spotte marsvinets rygfinne. Det er spændende. På Brogaarden anbefaler vi hvalsafari, som et godt og friskt indspark i forbindelse med et kursus eller en konference.

Clay Keramikmuseum i Middelfart er Nordens eneste specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Museet har en fantastisk samling af både dansk og international kunst, herunder også større samlinger fra Royal Copenhagen, PEM og Erik Vejstrup. Clay er absolut et besøg værd og et af de foretrukne udflugtsmål hos mange af vores gæster på Brogaarden.

På Hindsgavl Halvøen finder du ikke blot det smukke Hindsgavl Slot fra 1200-tallet, men også et naturcenter og en stor naturpark med en bred variation af planter og dyr, ikke mindst en stor bestand af kron- og dådyr, som græsser i skoven og på sletten. Naturparken er særdeles velegnet til picnic, vandring, løb og cykling. Brogaardens gæster besøger ofte naturparken, hvor hjortevildtet bliver flittigt fotograferet.