Brogaarden +45 64 40 17 00 – Bymose Hegn +45 48 79 84 00 – Pindstrup Centret +45 86 39 61 11

Teambuilding og aktiviteter

Teambuilding og kreative aktiviteter

Rig mulighed for teambuilding

Det er kun fantasien, der sætter grænser for aktiviteter på vores 3 centre. Vi byder på lokaler, restauranter og afslapningsområder til enhver aktivitet, og vores store skønne udendørsarealer og grønne områder omkring centrene er velegnede til alle former for teambuilding, leg og sjov.

Store grønne udendørsarealer

Udendørsarealerne på Bymose Hegn, Brogaarden og Pindstrup Centret er helt unikke; store grønne græsplæner, træer og nem adgang til skov, strand og vand. Naturen omkring centrene er fantastisk.

Vores udendørsarealer er perfekte til alle former for teambuilding og leg i naturen. Vi har gennem årene oplevet mange sjove aktiviteter, bl.a. lerdueskydning, bueskydning, laserlerdueskydning, faldskærmsudspring, orienteringsløb med kort og aktiviteter med lokale tømrer som bygning af sæbekassebiler.

Indendørs hygge med klaverspil, sang og bordtennis

Vores lokaler og restauranter står til rådighed efter aftale. Små som store lokaler kan indrettes med borde, stole, scene og talerstol, eller ingen møbler overhovedet, så indretningen passer til jeres aktiviteter. I Brogaardens kælder er der f.eks. fri adgang til billard, bordfodbold, bordtennis, rafle og mange andre spil.

Hvis I ønsker at låne et klaver til undervisningslokalet eller til fællesområdet, så sig endelig til. Vi har flere klaverer og naturligvis sangbøger til alle. En tradition, som er videreført fra højskolens tid.

Vores centre ligger i områder, der byder på en perlerække af spændende oplevelser og attraktioner. Vi har udvalgt og beskrevet nogle af de mest besøgte attraktioner på siderne Oplevelser i Nordsjælland, Oplevelser i Middelfart og Oplevelser på Djursland

Faciliteter

Brogaarden

Bymose Hegn

Pindstrup Centret

Udvalg af aktiviteter

Casino

Dykning

Fiskeri

Fællesmadlavning

Golf

Grillaften

Hjælp til mødeplanlægning

Jagt

Kanosejlads

Karaoke

Klatring

Kokkeskole

Meetovation

Outdoor faciliteter

Rappelling

Ridning

Teambuilding aktiviteter

Vandgymnastik

Vinsmagning