Teambuilding og aktiviteter

Teambuilding og kreative aktiviteter

Rig mulighed for teambuilding

Det er kun fantasien, der sætter grænser for aktiviteter på Brogaarden. Vi byder på lokaler, restauranter og afslapningsområder til enhver aktivitet, og vores store skønne udendørsarealer og grønne områder er velegnede til alle former for teambuilding, leg og sjov.

Store grønne udendørsarealer

Udendørsarealerne på Brogaarden er helt unikke; store grønne græsplæner, træer og nem adgang til skov, strand og vand. Naturen omkring er fantastisk.

Vores udendørsarealer er perfekte til alle former for teambuilding og leg i naturen. Vi har gennem årene oplevet mange sjove aktiviteter, bl.a. lerdueskydning, bueskydning, laserlerdueskydning, faldskærmsudspring, en tur på Segway, byg din egen sæbekassebil og GPS-løb, også med egne poster.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks førende Teambuilding udbydere,

Indendørs hygge med klaverspil, sang og bordtennis

Vores lokaler og restauranter står til rådighed efter aftale. Små som store lokaler kan indrettes med borde, stole, scene og talerstol, eller ingen møbler overhovedet, så indretningen passer til jeres aktiviteter. I Brogaardens kælder er der f.eks. fri adgang til billard, bordfodbold, bordtennis, rafle og mange andre spil.

Hvis I ønsker at låne et klaver til undervisningslokalet eller til fællesområdet, så sig endelig til. Vi har flere klaverer og naturligvis sangbøger til alle. En tradition, som er videreført fra højskolens tid.

Brogaarden ligger i et område, der byder på en perlerække af spændende oplevelser og attraktioner. Vi har udvalgt og beskrevet nogle af de mest besøgte attraktioner på siderne Oplevelser i Middelfart