Værelser på Brogaarden

Hold din næste konference i aktive Middelfart

Brogaarden har en unik placering i Strib, Middelfart, med en smuk udsigt til Staurby skov og et kig til Lillebæltsbroen. Naturen er imponerende, og fra vores center er der direkte adgang til store grønne områder og nem adgang til vand, strand og skov. Der er masser aktiviteter i Middelfart og omegn, ikke mindst Bridgewalking, Lillebælt Halvmarathon og mulighed for at komme på Hvalsafari.

Læs mere her om Oplevelser i Middelfart

Hyggelige værelser og nyrenoverede familieværelser

Brogaarden er bygget og løbende renoveret med fokus på handicapvenlighed og tilgængelighed for bl.a. kørestolsbrugere. 14 af vores værelser er indrettet som fuldt tilgængelige handicapværelser med mulighed for at bestille montering af særligt handicapudstyr.

Vi tilbyder enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser. Brogaarden har 97 værelser med mulighed for opredning til 214 gæster.

Alle dobbeltværelser er møbleret med to enkeltstående senge. En del værelser er store nok til en ekstra opredning.

 

Nogle af vores værelser kan også benyttes som familieværelser, hvor to værelser deler fælles bad og toilet.

 

Familieværelser

Brogaarden har derudover 14 fuldt tilgængelige familie/handicapværelser med elevationssenge og store badeværelser. Ved bestilling kan badeværelserne monteres med væghængt badestol, badetaburet, armlæn ved toilettet, mobil lift og pleje-badestol. Disse familieværelser er sammensat af to værelser med plads til i alt 5 personer, og består af 2 badeværelser, et stort handicapvenligt badeværelse og et mindre almindeligt badeværelse, 2 soveværelser og 1 opredning. Det er også muligt at bestille en pusleplade, babyseng og højstol.

Brogaarden – en del af noget større

Det giver mening at bo på Brogaarden, som er en del af Pindstrup Fonden. Brogaardens gæster er med til at støtte Fondens arbejde med at fremme fællesskabet mellem børn og voksne med og uden handicap. Læs mere om Fondens formål

Værelser på Brogaarden
Brogaarden dækket op til middag