Brogaarden +45 6440 1700 – Bymose Hegn +45 4879 8400 – Pindstrup Centret +45 8639 6111

Social ansvarlighed

Pindstrup Centret
Social ansvarlighed – en kerneværdi for fonden

Ferielejre for børn – det giver mening

Pindstrup Fonden har et helt overordnet formål, der handler om fremme fællesskabet mellem børn og voksne med og uden handicap. Fonden udmønter bl.a. sit formål ved at arrangere ferielejre for børn i skolernes vinter-, sommer- og efterårsferie.

Det betyder, at når du som statslig institution, forening eller privat virksomhed booker et møde, kursus eller en konference på et af Pindstrup Fondens centre, så støtter du automatisk fondens hjertebarn, de velkendte ferielejre for børn med og uden handicap og familiekurser for familier med børn med handicap. Læs mere om vores ferielejre på siden ferielejre og familieaktiviteter

Center med plads til alle

Pindstrup Fonden og vores tre centre har et tæt samarbejde med kommuner og jobcentre. Ligesom vi er glade for alle vores faste medarbejdere, byder vi også gerne praktikanter og folk i fleksjob velkommen hos os. Her er plads til alle og overskud til at hjælpe hinanden.

Vi byder også vores gæster velkommen uanset baggrund og tilhørsforhold. På Pindstrup Fondens centre er der højt til loftet og handicapvenlige forhold. Alle er velkommen.

Bæredygtighed – en naturlig indsats

Ligeledes er det helt naturligt, at vi tænker vi på miljøet. Som et eksempel har vi i forbindelse med de seneste tilbygninger installeret solceller og jordvarmeanlæg på Brogaarden.

Ved renovering og ombygning har vi fuld fokus på bæredygtighed, bl.a. ved valg af materialer, elektriske installationer og grønne tage. Når det handler om el, har vi installeret PIR-sensorer, bevægelsesstyret lys, der sikrer, at lyset automatisk slukkes, når der ikke er aktivitet i lokalet.

Vi opsamler og genbruger også regnvand og planlægger at anlægge en større køkkenhave på Brogaardens grønne arealer, bl.a. til at forsyne vores køkken med friske grøntsager.

Vi arbejder også på at omlægge vores madstruktur, så der i højere grad bliver plads til økologiske råvarer, og vi håber på en økologicertificering inden så længe.