Brogaarden +45 64 40 17 00 – Bymose Hegn +45 48 79 84 00 – Pindstrup Centret +45 86 39 61 11

Faciliteter på vores centre

Kursuscentre med et hav af faciliteter og skøn natur

Vores centre byder alle på et hav af faciliteter og aktivitetsmuligheder – lige fra petanquebaner, bålplads og løberuter i skoven til fælles madlavning i vores udekøkken, vinsmagning og sang rundt om klaveret. Vi hjælper altid gerne med mødeplanlægning og idéer til aktiviteter og oplevelser under jeres ophold på Bymose Hegn, Brogaarden eller Pindstrup Centret.

Bymose Hegn tilbyder et firestjernet konferencecenter og gode indendørsfaciliteter som svømmehal, sauna, lobbybar og en hyggelig kælderstue med pool og storskærm. Centret er omringet af syv hektar smuk natur med petanquebaner, bålplads, hyggelige terrasser og løberuter i skoven.

Brogaarden er fyldt med sjæl og varme fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Brogaarden tilbyder den populære fælles madlavningsevent, Team Kok, hyggelige fællesområder med pejs og klaver samt en dejlig kælderstue med billard, bordfodbold, bordtennis, rafle og mange andre spil. Centret er ligesom Bymose hegn omkranset af store grønne områder, udsigt til Lillebæltsbroen og direkte adgang til skoven.

Pindstrup Centret har sin helt egen charme og autentiske stil og tilbyder en hyggelig pejsestue med klaver, billard, bordfodbold, bordtennis, rafle og andre spil. Centret byder på fantastiske udendørsaktiviteter herunder store grønne arealer, et udekøkken, en shelterplads med 3 shelters, en værkstedsgård til de kreative og en hyggelig terrasse med møbler, der frit kan benyttes.

Faciliteter

Brogaarden

Bymose Hegn

Pindstrup Centret

Udvalg af aktiviteter

Casino

Dykning

Fiskeri

Fællesmadlavning

Golf

Grillaften

Hjælp til mødeplanlægning

Jagt

Kanosejlads

Karaoke

Klatring

Kokkeskole

Meetovation

Outdoor faciliteter

Rappelling

Ridning

Teambuilding aktiviteter

Vandgymnastik

Vinsmagning