1. februar 2022

Moderne AV-udstyr

Med al den nye renovering opstod der en dialog om, hvad der var vigtigt for vores gæster på Brogaarden, men også hvad der var vigtigt at vægte i fremtiden.

Både teknikken og receptionen havde et stort ønske om at have fokus på AV-oplevelsen på Brogaarden.

Uden internet virker intet i dag, og der blev i 2018 udvidet med både flere og bedre Accesspoints.

Meget og velfungerende internet er bare første prioritet, men da der nu var helt styr på det, så kom snakken jo til at gå.

Vi var på AV-messe for at kigge lidt fremtidens gear, og vi lyttede til vores oplægsholderes ønsker.

Så et stort skridt blev taget, da vores relativt nye projektorer blev udskiftet med 85 tommer LED tv i vores kursulokaler.

Væk var den lette brummen fra projektoren og det store lærred, der flagrede på bagvæggen.

Ind kom en super skarp skærm med tilhørende soundbar, så alle de små undervisningsklip, der bliver vist, står knivskarpt i dag.

Et andet teknologisk tiltag er vores trådløse opkobling fra pc til skærm.

Vi har i de store plenumlokaler mulighed for at underviserpc’en kommer på via en trådløs enhed, der hedder ClickShare. Det giver langt større frihed for underviseren.

I Salen er vi stolte over at kunne præsentere vores nye LED skærm på 600x350cm. Den viser full HD og er naturligvis koblet op på surroundsound anlæg, så det bliver en komplet oplevelse med både lyd og billede.

Denne løsning er valgt både for at få et større billede, men også for at kunne åbne mere op for fx salsmøder, hvor præsentationen virkelig skal se godt ud.

Nyheder